Yunanistan’ın eski dışişleri bakanlarından Theodoros Pangalos Türkiye’den ülkesine giderken, Atatürk Havalimanı’nda VIP yerine normal yolcular gibi Dış Hatlar Terminali’ni kullandı.
Üç yıl önce aktif politikadan çekildiğini açıklayan 77 yaşındaki Yunanistan’ın eski dışişleri bakanlarından Theodoros Pangalos, Atatürk Havalimanı’ndan ülkesine giderken gazeteciler tarafından görüntülendi.
Pangalos, VIP yerine normal yolcular gibi Dış Hatlar Terminali’nden uçtu. Sade vatandaş gibi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ni kullanan Pangalos, daha sonra tarifeli bir uçakla İstanbul’dan Atina’ya gitti.
1999’da Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının ardından Başbakan Kostas Simitis tarafından görevden alınan Pangalos, Yunanistan’da renkli kişiliği ile biliniyor.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Yağmur Bile Durduramadı! Baba Oğuldan Güzel Anlar

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın