Arsenal Teknik Direktörü Arsena Wenger, yarınki Beşiktaş maçı öncesi eksiklerinin önemli olduğunu ancak turu geçip gruplara kalacaklarına inandığını söyledi.
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanşında yarın İngiltere’de oynanacak Arsenal - Beşiktaş karşılaşması öncesi, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger ve futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain basın toplantısı düzenledi. Yarınki mücadele için kendilerine güvendiklerini vurgulayan Arsene Wenger, “Şu an sadece Beşiktaş maçını düşünüyoruz. Kendi sahamızda oynayacağız ve bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Gruplara kalacağımıza inanıyoruz” dedi.
“GRUPLARA KALACAĞIMIZA İNANIYORUM”
Chamberlain’in yarınki maçta orta sahanın ortasında oynayabileceğini ifade eden Wenger, “Bir oyuncunun nerede oynadığı önemli ama dünya çapında bir oyuncu her yerde oynayabilmeli. Yarın turu geçmek için hücum ağırlıklı oynamamız gerekiyor. Bir oyuncu ne kadar büyük bir oyuncu olursa olsun tek başına sonucu değiştiremez. Eksiklerimiz önemli ancak turu geçip gruplara kalacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
“BEŞİKTAŞ İLK MAÇTA ÇOK İYİ OYNADI”
Wenger, Beşiktaş’ın ilk maçta çok iyi oynadığını vurgulayarak, “Ancak biz de yarın onlara evimizde en az onlar kadar iyi oynadığımızı göstermek istiyoruz. Arteta’nın sakatlığının çok uzun süreceğini düşünmüyorum ancak Beşiktaş karşısında olmayacak. Şampiyonlar Ligi’ni kazanmayı çok istiyorum. Şimdi ilk olarak gruplara kalmaya odaklanmış durumdayız. Theo Walcott’un milli maçlar arasının ardından tam olarak antrenmanlara çıkmasını bekliyoruz. Onu daha erken kullanıp riske etmek istemiyoruz. Lucas Podolski yarın takımda olacak. Kendisini bırakmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.
CHAMBERLAIN: “BEŞİKTAŞ’IN İŞİNİ ZORLAŞTIRMALIYIZ”
Tur için İstanbul’daki maçtan daha iyi oynamaları gerektiğini dile getiren Arsenal’li futbolcu Chamberlain ise, “Oradaki saha koşullarının da iyi olduğunu söyleyemem. Takım olarak pas yaparken çok zorlandık. Tabii ki iyi bir takımla oynadık, bu bir mazeret değil. Bu maçta daha iyi oynamalı ve Beşiktaş’ın işini zorlaştırmalıyız” ifadelerini kullandı.
Chamberlain, yarın sahada gol yememeleri gerektiğini belirterek, şunları söyledi:
“Everton maçında skoru 2-0’dan 2-2’ye getirmemiz güvenimizi yerine getirdi. Beşiktaş maçını kazanarak gruplara kalmak istiyoruz. Genel olarak baktığımızda kötü maçlar oynamadık. Aslına bakılırsa bizim takımımız daha iyi bir takım. Defansif hatalarımızı tekrarlamamamız lazım. Arkadaşlarımızla konuştuk ve Beşiktaş maçında daha dikkatli bir oyun oynayarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı

36 yaşındaki evlenmeyen kadının teyzelerine sorduğu soru viral oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın