Türkiye’nin en büyük yatırımlarından olan İstanbul Bursa İzmir Otobanı’ndaki bir köprü ayağı iki şehir arasındaki ulaşımın felç olmasına sebep oldu. Gemlik Karsak bölgesindeki devasa köprünün ayaklarında çalışma yapılınca Bursa İstanbul karayolu dün saatlerce kilitlendi.
Bursa-İstanbul yolunda otoyol çilesi yaşanıyor. Gemlik Karsak kavşağındaki köprü ayağındaki çalışma nedeniyle daraltılan yolun sebep olduğu sıkışıklık yüzünden sürücülerde zor anlar yaşıyor. Özellikle hafta sonunda yaşanan yoğun trafik nedeniyle kuyruk Bursa Dürdane ve Yalova Süpürgelik mevkine kadar uzadı. Bazı sürücüler Bursa-Yalova yolunun tıkanmasıyla, Gemlik Sanayi Bölgesi üzerinde bulunan eski Umurbey yolu tercih etse de, yolun ilerleyen bölümlerinin de kapanmasından dolayı, geçici çözüm olmaktan öteye gidemedi. Dürdane civarında başlayan tıkanma, Yalova girişine kadar sürdü. Bursa Gemlik arası 3 saatte ancak gelinebilirken, Yalova girişine ulaşmak da saatler sürüyor.
Öte yandan Ayvalık’tan dönen ve içinde üç gencin yer aldığı otomobil yan yol zannettiği banketin üzerine çıktı. Otomobil iki teker üzerinde askıda kalırken, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın