CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yılbaşına saatler kala Ankara’da yaşayan araştırmacı-yazar Ali Dündar’ı evinde ziyaret etti.
Yeni yıla Ankara’da girecek olan Kılıçdaroğlu, araştırmacı-yazar Ali Dündar’ı evinde ziyaret etti. Dündar’ın CHP Parti Okulu’na bağışlamak istediği kütüphanesini inceleyen Kılıçdaroğlu’na çay ikram edildi.
Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu ile birlikte Dündar’ın evini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bir süre kütüphanede oturarak tarihi dergi ve kitapları yakından inceledi, Ali Dündar’la Türkiye siyaset tarihi üzerine sohbet etti.
Köy Enstitülü Araştırmacı 91 yaşındaki Ali Dündar’ın, evinde biriktirdiği arşivini ve kendi yazdığı eserlerinden oluşan kütüphanesini Bülent Ecevit Siyaset Akademisi bünyesinde oluşturulan kütüphaneye bağışladığı belirtildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın