Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklardaki çöp konteynırlarını yenilemeye devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2014 yılı Haziran ayından itibaren 850 adet yeni galvaniz çöpa konteynırının yanı sıra 2 bin 100 adet galvaniz çöp konteynırının da bakım ve onarımını yaparak Tayyareci Mehmet Ali, Vişne, Beyazıt, Erikli, İncirli ve Ankara caddeleri başta olmak üzere ana arterlere ve sokaklara yerleştirdi.
Göreve geldikleri günden itibaren ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım’ı pırıl pırıl yapmak için şimdiye kadar bir çok hizmetimizi hayata geçirdik. İlçemizi her alanda bir adım öne geçirmek amacıyla sokakların ve caddelerin estetiğini bozan eskimiş plastik ve galvaniz çöp konteynırlarını yenileriyle değiştiriyoruz. Ayrıca eski galvaniz çöp konteynırlarını bakımdan geçiriyoruz" dedi.
Yaz aylarında yıpranan ve insan sağlığını tehdit eden çöp konteynırlarının değiştirilmesinin yanı sıra kış aylarına da hazırlık yaptıklarını söyleyen Başkan Edebali, "Konteynırların temiz görünmesi ve mikrop saçmaması için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın konteynırları daha titiz kullanmalarını bekliyoruz” diye konuştu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın