Malatya’da, biri Alman uyruklu üç kişinin öldürülmesi olayına ilişkin görülen davada sanıklar 101. kez hakim karşısına çıktı.
Sabah saatlerinde alınan güvenlik önlemlerinin ardından Malatya E Tipi Cezaevinde bulunan emekli Albay Ruhi Abat, emekli Binbaşı Haydar Yeşil ve öğretim üyesi Ruhi Abat cezaevi aracıyla mahkemeye getirildi.
Tutuksuz sanıklar Murat Göktürk, Abdullah Atılgan, Mehmet Çolak, Levent Ercan Gelegen, Adil Akçay, Adem Gedik, Hüseyin Yelki, Emre Günaydın, Salih Gürler ve Abuzer Yıldırım da duruşmaya katıldı. Tutuksuz sanıklardan Cuma Özdemir Darende Adliyesi, Hamit Çeker de Elbistan Adliyesinden telekonferans sistemiyle duruşmaya katıldı.
Olayda öldürülen Tilman Geske’nin eşi Suzanna Geske de uzun bir aradan sonra bugün duruşmaya katılan isimler arasında yer aldı.
Malatya 1.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, önceki celsede emekli Orgeneral Hasan Iğsız tanık olarak ifade vermişti.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın