banner359

Taner Yalçın İnegölspor'da

14 Temmuz 2018 Cumartesi 13:50
Taner Yalçın İnegölspor'da

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Almanya 2.Lig ekiplerinden Sandhausen'dan orta saha oyuncusu Taner Yalçın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Mustafa Arıcı, şunları söyledi:

"Transfer çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bugün Almanya Bundesliga Lig ve Süper Lig tecrübesi olan Taner Yalçın kardeşimizle 1 yıllık anlaşmaya vardık. Kendisine ve yeteneklerine güveniyoruz. İnşallah hedefimiz olan bir üst lige çıkmamızda kendisinin faydasını fazlasıyla göreceğiz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şuanda görüşme yaptığımız oyuncular var. Anlaşma sağlandığında kamuoyu ile paylaşacağız."

Taner Yalçın ise "İlk önce anlaşma iki taraf içinde hayırlı olsun. Bu sene hedef şampiyonluk. Üst lige çıkmak istiyoruz. Onun için elimden geleni yapacağım. Taraftarlara bu sene iyi bir Taner Yalçın izletmek istiyorum. İnşallah elimden gelenin en iyisini yapıp taraftarlarla beraber sezon sonunda şampiyonluğu yaşamak istiyorum. Daha önce Almanya Bundesliga takımlarından Köln'de oynamıştım. Daha sonra Süper Ligde Başakşehir ve Kayserispor'da 1.Ligde Kayseri Erciyes ve Elazığspor'da forma giyinmiştim. Son olarak geçen yıl Almanya 2.Lig ekiplerinden Sandhausen'da forma giyindim. Bu senede inşallah İnegölpsor'un başarısı için ter dökeceğim."ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<