Zonguldak’ın Ereğli ilçesi AK Parti binasında şüpheli çanta paniği yaşandı. Bir ihbar üzerine olay yerine gelen bomba imha uzmanları şüpheli çantanın boş bayan çantası olduğunu belirledi.
Kdz. Ereğli AK Parti İlçe Teşkilatı’nın bulunduğu binanın giriş katında bir vatandaşın şüpheli çanta ihbarında bulunması polisi alarma geçirdi. AK Parti ilçe binası önüne gelen çok sayıda polis ekibi önce çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı, ardından da binanın girişlerini emniyet şeridi içerisine aldı. Parti binası önüne gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift durum hakkında polislerden bilgi almaya çalıştı. Bazı parti yöneticileri ise şüpheli çantayı akşam saatlerinde seçim çalışmaları için parti binasında ayrılan bayanlardan birinin unutmuş olabileceğini söyledi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen bomba imha uzmanları yaptıkları incelemede şüpheli çantanın boş bir bayan çantasını olduğunu belirledi.
Şüpheli çantadan bomba çıkmaması rahat bir nefes aldırırken, yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri AK Parti binası önünden ayrıldı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın