İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında finale kadar yükselen Kafkas Folklor ve Kültür Derneği ekibini yemekte ağırladı.
Kafkas dansları ekibi, finalde şampiyonluğu elinden kaçırsa da, gönüllerin şampiyonu olarak İnegöl’e döndü.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, elde edilen bu başarının ardından ekibe Royal Otel’de yemek verdi. Yarışmanın finalini evde ailesi ile birlikte izlediğini kaydeden Alinur Aktaş, “Büyük bir heyecan yaşadık. Siz bana göre hem camianıza, hem de yaşadığınız şehre çok büyük bir iyilik yaptınız. Sizin o gayretiniz şehrimizin reklamının yapılmasına vesile oldu” dedi.
Aktaş, Kafkas camiasının iddialı bir olduğuna dikkat çekerek, “Finale kadar gittiler, iddialarını ortaya koydular. Bu tecrübe sizin için de tatlı bir hatıra olarak kalacak. Daha çok yarışlara gireceksiniz, sınavlara gireceksiniz, üniversiteler, memurluklar, hayatın başka başka imtihanları var. Önemli olan buralarda tecrübe edinmek ve bunu devam ettirebilmek” diye konuştu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı






Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın