Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sosyal güvenlik primlerinin yapılandırılması ile ilgili yeni bir yasa çıkarttıklarını belirterek, “Pazartesi saat 17.00’ye kadar primlerini yapılandırmayanlar, işlemlerini yaptırıp bu avantajdan yararlansınlar” dedi.
Ak Parti Rize 64. İl Danışma Meclisi Toplantısı Rize İsmail Karaman Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Hasan Karal, Nusret Bayraktar ve partililer katıldı. Program İl Başkanı Muhammet Avcı’nın konuşması ve faaliyet raporunun okunması ile başladı. Ardından eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, söz alarak kısa bir konuşma yaptı.
Bir dizi ziyaret ve açılış için Rize’ye gelen ve il danışma toplantısına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, burada yaptığı konuşmada AK Parti’nin icraatlarına değinerek sosyal güvenlik primlerinin yapılandırılması ile ilgili bir konuya değinerek uyarılarda bulundu. Sosyal Güvenlik primlerinin yapılandırılması ile ilgili yeni bir yasa çıkarttıklarını ifade eden Bakan Çelik, “Bu yasa ile ilgili süre Pazartesi akşamı saat 17.00’de sona eriyor. Şu ana kadar iki milyon müracaat gerçekleşti. 4 milyon nakit olarak sosyal güvenlik kurumunun kasasına girdi. 34 buçuk milyarlık bir yapılanma söz konusu. Eski parayla 32.5 katrilyonluk bir yapılanmadır. Pazartesi günü son; duyduk duymadık demeyin. Bütün Rizeli kardeşlerime buradan sesleniyorum, bu imkandan yararlanalım. Niye bunu söylüyorum. Çünkü Salı günü telefonlar gelecek. Sayın bakanım bu uzatılamaz mı? Bizim yeni haberimiz oldu. Rize’den Türkiye’ye sesleniyorum; Pazartesi saat 17.00’e kadar primlerini yapılandırmayanlar sosyal güvenlik kurum müdürlüklerinize gidin ve borçlarınızı yapılandırın. Bu avantajdan yararlanın” diye konuştu.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın