Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun 4 hisse yurt dışı olmak üzere kurban vekaletini Türk Kızılayı’na verdiğini açıkladı.
Bakan Müezzinoğlu, makamında Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ı kabul etti. Kabulün ardından bir açıklama yapan Akar, “Türk Kızılayı vekalette kurban kampanyasına katılması için kendisi ile görüştük. Kendisi 4 hisse kurbanını Türk Kızılayı’na vekalet vermek üzere kestireceğini söyledi. Ayrıca yanında müsteşarı vardı. Sayın müsteşar da 2 hisse kurban verdi. Müsteşar yardımcısı da 1 hisse verdi. Buradan 7 hisse kurban almış olarak ayrılıyoruz. Ama Sayın Müsteşarı ve Bakan Bey, bakanlık personelinden buradan 50 hisseyi tamamlayacaklarını söyledi. 50 hisse kurbanı Sağlık Bakanlığı Kızılay’a vekalet yoluyla veriyor” şeklinde konuştu.
Türk Kızılayı olarak kurban vekalet kampanyalarının çok güzel gittiğini kaydeden Akar, “Sağlık Bakanı ’Yurt içini ben hallettim. Başka yerde kestiriyorum. Size yurt dışı vereyim’ dedi. Pakistan, Bangladeş, Gazze ve Kudüs’te kestireceği kurbanların vekaletini verdi” dedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı

İnegöl'de öğretmenden alkışlanacak davranış

İnegöl’de Trafik Denetimi: 500 Bin Lira Ceza Kesildi

Alanyurt'ta gece yarısı yangın paniği, korku dolu anlar yaşandı

İnegöl’de Öğretmen ve Öğrencilerden Örnek Dayanışma

İnegöl’de gider tıkandı, sokak pis suya teslim oldu

İnegöl Belediye Meclisi’nde gergin dakikalar

İnegöl'de geceyi alevler aydınlattı

İnegöl’de Beklenen Yağış Başladı: Vatandaşlar Hazırlıksız Yakalandı

İnegöl’ün Sevilen Eğitimcisi Yazdan Taşdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yazdan Taşdemir son kez öğrencileriyle buluştu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın