Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ezeli rakipleri Beşiktaş’a Konya’da sürpriz hazırlıyor.
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında deplasmanda Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, rotasını 7 Aralık Pazar günü Konya’da oynayacağı Beşiktaş maçına çevirdi. Ersun Yanal’ın gelişiyle yeni bir hava yakalayan bordo-mavililer, ezeli rakibiyle aradaki puan farkını kapatma adına yakaladığı çıkışı sürdürmeyi hedefliyor.
Keçiörengücü maçında Cardozo, Bosingwa, Yusuf, Papadopoulos, Fatih ve Constant gibi oyuncularını Trabzon’da bırakan, kadroda olmasına rağmen Belkalem, Medjani ve Musa Nizam yedek tutan, Mehmet Ekici ve Özer Hurmacı’yı sonradan oyuna sokan teknik direktör Ersun Yanal, Beşiktaş’a Konya’da sürpriz hazırlıyor. Siyah-beyazlı takım karşısında sahaya sürmeyi planladığı oyuncuların büyük bir kısmını dinlendiren Yanal, Beşiktaş maçının taktiklerini kafasında oynamaya başladı.
YANAL VE TAKIMI AYNI BAŞARIYI GÖSTERMEK İSTİYOR
Galatasaray maçıyla ilk karşılaşmasına çıkan Ersun Yanal, deplasmanda aldığı 3-0’lık skorla iyi bir başlangıç yapmıştı. Avrupa’da Metalist Kharkiv’i 3-1 yenerek tüm gözleri üzerine çeken tecrübeli teknik adam, ligde de Gençlerbirliği’ni 4-1’lik skorla yenerek Trabzonspor’a yeni bir hava katmıştı. Keçiörengücü karşısında yedek kadro ile çıkan Yanal’lı Trabzonspor, 2’si lig maçı olmak üzere 4 maçta toplam 11 gol atarak büyük bir sürprize imza atarken, aynı başarıyı Beşiktaş karşısında da göstermeyi planlıyor.
"BEŞİKTAŞ’TAN DAHA ÇOK PUANA İHTİYACIMIZ VAR"
Beşiktaş ile puan farkının açılacağı ya da kapanacağı maçlardan birini oynayacaklarını oyuncularına aktaran Yanal, aradaki 5 puanlık farkı kapatmaları için Konya’da oynanacak olan karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini belirtti. Siyah-beyazlı takımdan daha çok puana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, sahada sükunetin elden bırakılmaması noktasında telkinlerde bulunuyor. ‘Önce bekle, son vur’ stratejisiyle hareket eden Yanal ve kurmayları, rakibi sürekli hataya zorlamanın planlarını yaparken, rakipten kapılacak topları Cardozo ile buluşturup sonuca gitmenin hesaplarını yapıyor.
"RAKİBİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ"
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Keçiörengücü ile oynadıkları maçın Beşiktaş maçıyla kıyaslanamayacağını belirterek, "Beşiktaş maçını bu maçla kıyaslayamayız. Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkacağız. Her iki takım da kendine yakışır bir oyun ortaya koyacaktır. Rakibimiz de iyi bir takım. Zaten bu tabelada da belli. İyi oynayıp skoru lehimize çevirecek bir mücadele ortaya koymak istiyoruz. Bugüne kadar nasıl oynadıysak, öyle oynayacağız ama bu derbiye daha farklı hazırlanıyoruz. Bu maç 3 puandan ötesini barındırıyor. Önemli bir dönemeçteyiz. Kazanırsak, puan farkını kapatma arına önemli bir adım atmış olacağız" dedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın