Ordu’nun Ünye ilçesinde taş duvarın yıkılması nedeniyle çıkan tartışmada silahla vurulan baba öldü, oğlu yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Yavi Mahallesi’ndeki arazisine inşaat yapan Mehmet T., inşaat sırasında komşusu Ahmet E.’ye ait taş duvarı yıktı. Taş duvarın yıkılması nedeniyle bugün öğleden sonra Ünye Devlet Hastanesi yanında bulunan bir kafede bir araya gelen Mehmet T. ile Ahmet ve oğlu Cihat E., ardından da inşaatın bulunduğu Yavi Mahallesi’ne gittiler. Taş duvarın yıkılmasından dolayı çıkan tartışma büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet T., komşusu Ahmet (62) ve oğlu Cihat E.’ye (36) kurşun yağdırdı.
Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Ahmet E., kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybederken, oğlu ise yaralandı. Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve tedavi altına alınan Cihat E.’nin durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
Olaydan sonra kaçan zanlı Mehmet T., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de İki Arkadaş Saniyelerle Ölümden Kurtuldu

Galatasaray Maçı Öncesi RAMS Park’ta Dikkat Çeken Görüntüler

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü

İnegöl'de çay bahçesinde yedi içti hesabı ödemedi



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın