Samsun’da 19 yaşındaki bir genç sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’ta kız yüzünden küfürleşme sonucu çıkan kavgada bıçaklı saldırıya uğrayarak hastanelik olup ölümden döndü.
Olay, İlkadım ilçesi Kalkanca Mahallesi’nde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan 19 yaşındaki H.B., sol göğsünün üzerinden, sağ göğsünün altından ve karnından olmak üzere 3 yerinden yaralandı. Kanlar içinde kalan H.B., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. H.B., kendisini 16 yaşındaki E.Ş.’nin bıçakladığını söyledi. Yaralı genç, "E.Ş. bana eski kız arkadaşım T.Y. ile görüşüp görüşmediğimi sordu. Ben de görüşmediğimi söyledim. Beni bir daha görüşmeme konusunda uyardı. Facebook’ta aramızda küfürleşme oldu. Buluştuğumuzda Facebook’taki küfürleşme yüzünden aramızda kavga çıktı. Bana bıçakla saldırdı. Şikayetçiyim" dedi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaçan E.Ş.’nin yakalanmasına çalışılıyor.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın