Fenerbahçe Ülker, Türkiye Basketbol Ligi 6. hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Galatasaray Liv Hospital’ı 85-74 mağlup etti.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, "İlk yarıda çok iyi oynadık. İlk yarıda hücumda çok agresiftik ve kolay sayılar bulduk. Çok karakterli bir takımla oynadık. Hücum açısından çok güçlüydüler. İkinci yarıda bu konuda bizi zorladılar. Oynadığımız oyundan ve basketbolcularımın performansından çok memnunum” dedi.
“FENERBAHÇE TARAFTARINA VE KULÜBÜNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ise, Fenerbahçe taraftarlarına ve kulübüne teşekkür ederek, başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“3-5 münferit tezahürat dışında bir sorun yaşamadık. Bu yüzden Fenerbahçe taraftarı ve kulübüne teşekkür ediyorum. Basketbolda Fair-Play’e uygun bir atmosfer vardı. Böylesine sağduyulu bir taraftar topluluğu oldukları için onları kutluyorum. Umarım Abdi İpekçi’deki maçta da bizim taraftarlarımız benzer bir atmosfer oluşturur. Spor salonlarında olaylar çıkaran bazı gruplar var. Gördüğüm kadarıyla bugün tribünlerde o gruplar yoktu ve örnek olunacak bir atmosfer oldu. Bu yüzden Fenerbahçe kulübüne teşekkür ediyorum.”
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın