İnegöl Belediyesi tarafından Bursa Büyükşehir’in desteği ile yapımı süren Kanal İnegöl projesi hızla devam ediyor. Yüzde 65’ini İnegöl, Yüzde 35’i Bursa Büyükşehir Belediyesinin desteği ile Bedre deresi üzerine kurulan kanal İnegöl projesi göz kamaştıracak.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mesudiye mahallesi Bedre deresinde devam eden Kanal İnegöl projesini yerinde inceledi.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti Yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu incelemenin ardından açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kanal İnegöl’ün ilçeye ciddi anlamda değer katacağını söyledi.
Başkan Aktaş, “Kanal İnegöl projesini incelemeye geldik. İnegöl Belediye’mizin uhdesinde bir iş. Hem dere ıslahı var hem de dere etrafında bir peyzaj çalışması var. İlk etap 850 metre Mesudiye Mahallesi ile Ankara yolu arasındaki kısım ikinci etapta Ankara caddesinden çevre yoluna kadarki 2100 metrelik bir alan. Benim ilçe belediye başkanlığındaki arzu ettiğim bir proje idi. Bu projede 4 tane köprü yapılacak. Yapılacak tüm işlerin maliyetinin %35’ini Bursa Büyükşehir Belediyesi karşılayacak %65’ini ilçe belediyemiz yapacak. Burada bir köprü ile alakalı arkadaşlarımızın talebi oldu onun ile alakalıda çalışmalar yapacağız. Ben bittiğinde şehre ciddi cazibe katacak önemli bir yer olacak. İkinci etap ile birlikte buralar ciddi anlamlar katacak. İnşallah suyun debisi ayarlandığında mükemmel bir manzara ortaya çıkacak.” Dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.

















Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın