İnegöl 9 Nisan 2016 tarihinde meydana gelen olayda, bıçaklayarak işlenen cinayetin sanıklarının yargılanmalarına devam edildi.
Sinanbey mahallesinde gece vakti iki şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülen İbrahim Öztürk cinayetinin sanıklarının yargılanmasına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. 19 yaşındaki sanık Kadir L. ile 17 yaşındaki Uğur L. bir kez daha hakim karşısına çıktılar.
İlk duruşmada Kadir L. kendini savunurken, Uğur L. ise suskunluğunu korumuştu.
İkinci duruşmada suskunluğunu bozan Uğur L., “Ben herşeyi anlatmak istiyorum. Olay günü evimde yatıyordum. Kadir gelip beni evden çağırdı. İçinde kimyasal madde olan bir meyve suyu içirdi. Haddinden fazla sarhoş olmuştum. Kadir, ile ölen şahıs kendisine uyuşturucu temin etmesini istemişti. Daha sonra ölen şahısla karşılaştık. Aramızda kavga oldu, itişme kakışma oldu, olay yerine giderken üzerimde bıçak vardı, kesinlikle öldürme niyetim yoktu. Ölen kişide silah var zannetmiştim. Bana ağır küfürler etti, bıçağın nasıl ölen abiye saplandığını hiç fark etmedim. Daha sonra bıçağı bahçeye attım. Kadir, benim yaşım küçük olduğu için suçu bana yıkmak istiyor, beni evden çağırmasaydı bunlar olmayacaktı. Beraatimi istiyorum” dedi.
Mahkeme Heyeti, Uğur L., cezai ehliyetinin olup olmadığının araştırılması için İstanbul ATK´ya sevk edilmesine karar verdi.
Mahkeme 17 Kasım 2016 tarihine ertelendi.
OLAYIN AYRINTILARI
Sinanbey mahallesi 1. Leylak sokakta tartışmaya başlayan 39 yaşındaki İbrahim Öztürk ile iki kişi arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada iddiaya göre iki kişiden biri üzerinden çıkardığı bıçakla İbrahim Öztürk´e salladı. Karın boşluğuna isabet eden şahıs kanlar içinde yere düştü.
Bıçaklı kavgayı gören apartman sakinleri yerde yatan şahsı görüp, imdadına koştular. Evlerinden havluları alan apartman sakinleri, şahsın kan akışını durdurmak için kesinin üzerine havluları tutarak tampon yaptılar. Ağır yaralı şahıs, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı. Yoğun kan kaybına uğrayan şahıs, ameliyata alındı. Ameliyattan çıkan İbrahim Öztürk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu






Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın