CHP İnegöl İlçe Teşkilatının olağanüstü genel kurul toplantısında Başkanlığa, eski Başkanlardan Necmi Demir seçildi.
CHP İnegöl İlçe Teşkilatının olağanüstü genel kurulu Sani Konukoğlu konferans salonunda gerçekleştirilirken, Başkanlık için adaylığını açıklayan ilk isim olan Yaşar Yılmaz’ın çekilmesi üzerine Necmi Demir ve Tevhiddin Ayar’ın listeleri yarıştı. Kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, İl Başkanı Şadi Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe eski Başkan ve yöneticileri ile partililer katıldı.
Divan Başkanlığını CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir’in yaptığı genel kurulda kullanılan 184 oyun 106’sını alan Necmi Demir, CHP İnegöl İlçe Başkanlığına seçilirken diğer aday Tevhiddin Ayar 75 oy aladı.
Yıllar sonra yeniden CHP’nin başına geçen Necmi Demir’in listesinde Erkan Dönmez, Nezih Metinbaş, Ahmet Fevzi Taşbaş, Sabri Ürpermez, Halil Gökmen, Mehmet Yaşar, Sebahattin Berk, Telat Özdemir, Ertuğrul Akkul, Kemal Torun, Erdoğan Torun, Tezcan Tunç, Saniye Şimşek, Bengül Kavlan, Büşra Kirişçi ve Ebru Karataş yer aldı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın