Bursa’nın İnegöl ilçesinde kuaföre pompalı tüfekle saldırı düzenleyerek 2 kişinin yaralanmasına ve gerginlik çıkmasına sebep olduğu iddia edilen 3’ü kardeş 4 kişi tukuklandı.
Akhisar Mahallesi’ne cumartesi gecesi plakası belirlenemeyen bir otomobille gelen kişiler, pompalı tüfekle Lütfü Halioğlu’na ait berber dükkanına ateş açtı. Çevrede paniğin yaşandığı saldırıda berber Lütfü Halioğlu ile saç tıraşı olan Ahıska vatandaşı 43 yaşındaki Vahid Recepov, vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı. Saldırganlar kaçarken, yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Silahlı saldırı sonrası Ahıskalılar ve doğu illerinden gelen vatandaşların oturduğu iki mahalle arasında gerginlik çıktı. Grupların toplanmalarının ardından İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bütün personel göreve çağrılırken, Bursa’dan çevik kuvvet ekibi ve TOMA aracı destek olarak geldi. Gruplar, gece saatlerinde emniyet ekiplerinin ikazları üzerine dağıldı. Dağılmak istemeyenlere ise müdahale edildi.
Kuaföre silahlı saldırı düzenleyen 3’ü kardeş toplam 4 şüpheli emniyet ekiplerince yakalandı. Saldırı şüphelileri 21 yaşındaki S.K., 19 yaşındaki A.K., 20 yaşındaki H.K. ve 23 yaşındaki G.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın