İstanbul, Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin vefat yıldönümü olan Şeb-i Arus törenlerine 7 TIR ve 500 kişilik ekip ile hazırlanıyor.
İstanbul, bu yıl üçüncü kez Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin ölüm yıldönümü olan Şeb-i Arus törenlerine ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz yıllarda Ülker Spor Arena’da çok geniş bir katılımla düzenlenen “Şeb-i Arus İstanbul” etkinlikleri, 13 Aralık Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 7 TIR malzeme, 500 kişilik ekip, 500 metre truss teknik ekipmanın kullanıldığı organizasyon, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek.
15 bin kişiye ev sahipliği yapılacak organizasyonda Mustafa Ceceli, Yavuz Bingöl, Alişan, Yusuf Güney ve Sami Özer semazen gösterilerine ilahilerle eşlik edecek.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de İki Arkadaş Saniyelerle Ölümden Kurtuldu

Galatasaray Maçı Öncesi RAMS Park’ta Dikkat Çeken Görüntüler

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü

İnegöl'de çay bahçesinde yedi içti hesabı ödemedi




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın