Bursa’da, şehrin merkezindeki bir lastik dükkanında çıkan yangında alevleri söndürmeye çalışan itfaiye eri, çatıdan alevlerin arasına düşerek yaralandı.
Olay, Uluyol’da adliye yanındaki bir lastik dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında alevler iş yerini sardı. Alevlerin çevredeki ev ve dükkanlara sıçrama ihtimaline karşı bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Yanan iş yerinden yükselen siyah dumanlar şehrin birçok noktasından görülürken, itfaiye ekipleri canla başla alevleri söndürmeye çalıştı.
Binanın yanındaki oıfisler, alevlerin sıçrama ihtimaline karşı boşaltılırken, itfaiye ekipleri de alevlere yukadıran müdahale etmeye çalıştı. Yandaki binanın balkonuna çıkan itfaiye eri Mustafa Doğan, alevlerin bulunduğu alana inmek için beline bağladığı halat ile aşağı sarktı. Tutunduğu mermerin kırılmasıyla alevlerin içine düşen itfaiye eri, arkadaşlarının yardımı ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mustafa Doğan hastaneye kaldırıldı. Yangınla alakalı tahkikat devam ediyor.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın