İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), ilçedeki kadınları girişimcileri cesaretlendirmek için şenlik düzenliyor.
İTSO Kadın Girişimciler Kurulu’nun organizasyonuyla Hikmet Şahin Kültür Parkı’nda sadece ilçedeki kadın girişimcilerin stant açabileceği bir alışveriş şenliği düzenlenecek. İTSO Meclis Üyesi ve KGK Başkanı Müfide Karaduman ve kurul üyelerinin katıldığı toplantıda, 3 Haziran Cuma günü İnegöl Kultürpark’ta alışveriş şenliği düzenlenmesini kararlaştırıldı. Şenliğe ilçedeki bütün kadın girişimcilerin katılabileceği ve ürün ve hizmetlerini sergileyebilecekleri belirtildi. Elde edilecek gelirin ise bir hayır kurumuna bağışlanması kararlaştırıldı.
Müfide Karaduman, Türkiye’de kadın girişimcilerin sayısının son yıllarda giderek arttığını söyledi. İTSO olarak, İnegöl ekonomisinin büyümesi için eğitim programlarının düzenlenmesinden dünyadaki gelişmelerin yakından takibine kadar birçok alanda çalışmalar yaptıklarını belirten Karaduman, ülkede kadın girişimcilerin sayısının artırılmasının hedeflerinden biri olduğunu ifade etti.
Şenlikte sadece kadın girişimcilerin stant açabileceğine dikkat çeken Müfide Karaduman, maksatlarının kadınları iş dünyasına adım atmaya özendirmek ve cesaretlendirmek olduğunu söyledi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu






Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın