Peribacaları, doğal güzellikleri ve yeraltı şehirleri ile ünlü Kapadokya bölgesini 2014 yılının ilk 11 ayında ziyaret eden turist sayısı, 2013 yılında bölgeye gelen turist sayısını şimdiden geçti.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kapadokya bölgesinde turistlerin ziyaretine açık bulundurulan başta Göreme Açık Hava Müzesi başta olmak üzere Zelve, Mustafapaşa ve Açıksaray ören yeri, Çavuşin, El Nazar, Karanlık, Gülşehir St. Jean Kilisesi, Nevşehir, Ürgüp ve Hacıbektaş Veli Müzesi, Hacıbektaş Atatürk Evi, Özkonak, Tatlarin, Kaymaklı ve Derinkuyu yer altı kentlerini 2014 yılının Ocak-Kasım döneminde 2 milyon 737 bin 296 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
Kapadokya bölgesindeki müze, ören yeri ve yer altı kentlerini 2013 yılının Ocak- Aralık döneminde 2 milyon 689 bin 949 turist ziyaret etmişti.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de İki Arkadaş Saniyelerle Ölümden Kurtuldu

Galatasaray Maçı Öncesi RAMS Park’ta Dikkat Çeken Görüntüler

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü

İnegöl'de çay bahçesinde yedi içti hesabı ödemedi



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın