İstanbul’da bir süre önce ortadan kaybolan iş adamı Ramazan Y.’nin öldürülerek ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı. Polis tarafından yakalanan zanlı ifadesinde, “Evimde içki içerken eşime sarkıntılık yaptığı için öldürdüm” dedi.
Kayıp iş adamı Ramazan Y’nin ailesinin Çekmeköy’de polise kayıp başvurusu yapmasının ardından harekete geçen Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, iş adamını öldürüp ormanlık alana atan Ö.K.’yı kıskıvrak yakaladı. ayıp Şahıslar Büro Amirliği (KŞB) ekipleri tarafından yapılan ilk soruşturma katil Ö.K, şüpheli bulunmadığından serbest bırakılmıştı. Bunun üzerine kayıp iş adamının akrabaları parayla adam tutup şüpheli olarak gördükleri Ö.K’yi ve dini nikahlı eşi G.Ö’yü silah zoruyla olayı anlatması konusunda tehdit etti. Tüm tehditlere rağmen konuşmayan Ö.K. ve dini nikahlı eşi polise şikayette bulundu. Bunun üzerine asayiş büro ekipleri harekete geçti.
OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Kaybolan iş adamının ailesi daha sonra Kayıp Şahıslar Büro Amirliği’ne başvurdu. KŞB ekiplerinin yaptığı araştırmada Ömer K’nın verdiği ilk ifadede “Güzel bir havada Ramazan Y. ile dışarıda oturup bir şeyler içtik” demesi üzerine güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kamerası görüntülerinde ise olay günü havanın yağışlı ve kapalı olduğu, Ramazan Y’nin aracıyla birlikte Ömer K.’nın evine geldiklerini gördü. Kamera kayıtlarından havanın kararmasının ardından Ramazan Y’nin aracına binerek aracı eve yanaştırdığı belirlendi. Daha sonra şahsın Kavacık’ta bir banka şubesinde Ramazan Y.’nin aracıyla gidip para çektiğini belirledi.
SORGUDA SUÇUNU İTİRAF ETTİ
KŞB ekiplerinin kayıtları tekrar incelemesinin ardından kayıtları tekrar sorguya alınan Ö.K. polis ikinci kez verdiği ifadesinde, içki almak için markete gittiği sırada Ramazan Y’nin eşini taciz ettiği için kafasını duvara vurduğunu, bayılmasını beklediğini ancak öldüğünü anladıklarında ise cesedi araca koyup Polanezköy’deki bir ormanlık alana götürdüğünü itiraf etti. Harekete geçen polis, Polonezköy’deki ormanlık alanda kazı yaptı. Polisin kazısıyla çıkartılan ceset, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın