Samsun’da lise öğrencisini kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladığı iddiasıyla yargılanan genç, "Elimi cebime atıp cep telefonunu elime alarak M.K.’ye vurmak istedim ancak elime cep telefonu yerine bıçak gelmiş" savunmasında bulundu.
Olay, İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi’nde yaklaşık 5 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan lise 11. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki M.K., kalbinden ve kasığından ağır yaralandı.
Polis tarafından gözaltına alınan 18 yaşındaki S.K. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Bugün görülen davada tutuksuz olarak yargılanan S.K., kendini savundu. M.K.’nin dayısının kızı ile çıktığını, kendisini ayrılmaları için uyardığını ifade eden S.K., "Bu konuda aramızda tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Ben elimi cebime atıp cep telefonunu elime alarak M.K.’ye vurmak istedim. Ancak elime cep telefonu yerine bıçak gelmiş. Ben bıçağı aldığımı hatırlamıyorum. M.K. ’Beni kalbimden bıçakladın’ deyince elimdekinin cep telefonu değil bıçak olduğunu anladım" dedi.
Duruşma şahitlerin dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın