Makedonya Futbol Federasyonu Başkanı Ilcho Gjorgjioski, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret etti.
Makedonya Futbol Federasyonu Başkanı Ilcho Gjorgjioski, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde ziyaret etti. Ziyarette, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da hazır bulundu.
Türkiye ile Makedonya U18 Milli Takımları arasında yarın Gebze’de oynanacak hazırlık karşılaşması için Türkiye’de bulunan Gjorgjioski ile bu ziyaret esnasından gelecekteki ortak projeler ve işbirliği konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret esnasında karşılıklı forma ve plaket takdim edildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın