Bursa’da, anaokulu öğrencileri, Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kendi elleriyle hazırladıkları dövizleri ve hediyeleri polislere verdi.
Emniyet Müdürlüğü koridorlarını "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganlarıyla inleten anaokulu öğrencilerini karşılarında gören polisler ise şaşkınlıklarını ve memnuniyetlerini gizlemedi. Kendi elleriyle hazırladıkları dövizleri ve hediyeleri polislere veren çocuklara, emniyet mensupları da çikolata ikram etti.
Birlikte çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından, kendilerine farklı bir gün yaşatarak moral veren çocuklara ve öğretmenlerine teşekkür eden polisler, halkın ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devem edeceklerini söyledi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın