İnegöl'de meydana olayda arkadaşlarıyla birlikte gittiği piknik alanında fenalaşan Fevzi Kadiroğlu(58) hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre; olay İnegöl'ün Kırsal Süpürtü mahallesinde tarlaya 2 arkadaşı ile birlikte piknik yapmak için giden Fevzi Kadiroğlu(58) gıda yedikten sonra ayağa kalktığında bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alınan adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ölümü şüpheli bulunan adamın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.

















Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın