Bursa’da Tophane Meydanı’nda kameralar tarafından saniye saniye görüntülenen cinayetle ilgili davada cumhuriyet savcısı, babaya müebbet, oğluna ise 1 ila 3 yıl arası hapis cezası istedi
Bursa’da Tophane Meydanı’nda İnegöl ilçesinde zamanında bitirilmeyen fabrika yüzünden işlenen ve kameralar tarafından saniye saniye görüntülenen cinayetle ilgili davaya Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Tacettin Başoral’ı öldürdükleri iddiasıyla haklarında ’adam öldürmek’ suçundan dava açılan Riyadettin Serbest ve oğlu Erkan Serbest hakim önüne çıktı. Mahkeme heyeti müteahhit Engin Hacılar’ın davada dinlenmesinden vazgeçti. Mahkeme savcısı verdiği mütalaasında, Ridayettin Serbest hakkında, ’kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis ve tahrik hükümlerin uygulanmasını istedi.
Erkan Serbest hakkında ise adam öldürmeye yönelik eylemi nedeniyle meşru sınırları içinde kaldığını yönünde ceza verilmesini, tehdit ve ruhsatsız silah bulundurma suçundan 1 ile 3 yıl hapis cezası talep etti. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı duruşma, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına, karar verilmek üzere ileri bir tarihe ertelendi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Apartmanın 6. katına misafire edayısla çıkan kurbanlık gündem oldu

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın