Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri’ne katkı sunan belediye çalışanları ile eğitimciler için teşekkür gecesi düzenlendi. Başkan Mustafa Bozbey, şenliklerde emeği geçenlere, isimlerine dikilen fidanların sertifikalarını verdi.
Spor kenti Nilüfer’de bu yıl 15’incisi düzenlenen Uluslararası Spor Şenlikleri, 17 bin 870 öğrenciyi sporda buluşturdu. Nilüfer Kaymakamlığı himayesinde Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediyespor ve Kent Konseyi iş birliğiyle 20 Nisan’da başlayıp 20 Mayıs’ta sona eren şenliklerde 26 branşta 167 kategoride yaklaşık 2038 takım mücadele etti.
Düzenlenen ödül gecesinde şenliklerin gerçekleşmesinde büyük emek harcayan Nilüfer Belediyesi çalışanları ile okulların idareci ve öğrencilerine, dikilen fidanların sertifikaları verildi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Nilüfer’de centilmenlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz spor şenliğinde yine hep beraber çok iyi çalışmalar yaptık. Yaklaşık bir ay boyunca yabancı ülkelerden gelen sporcuları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadık. İlginin her yıl arttığı şenlikte bu yıl da hedefimize ulaştık. Ben bu organizasyona katkı koyan çalışma arkadaşlarıma, okul idarecilerimize ve katılan öğrencilerimize sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın