Süper Lig’de 4 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Bursaspor, Ankara deplasmanında Gençlerbirliği’ne 2-0’lık skorla boyun eğerek seriyi bozdu.
Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında çıkışta olan iki ekibin mücadelesinde Gençlerbirliği, 21. hafta mücadelesinde sahasında Bursaspor ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelenin ikinci yarısına Başkent ekibinin Fas asıllı Hollandalı futbolcusu El Kabir damga vurdu. Ante Kulusic’in 69. dakikada kaydettiği golün hazırlayıcısı olan El Kabir, 71. dakikada bu kez kendisi ağları havalandırdı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmazken, Gençlerbirliği sahadan 2-0 galip ayrıldı. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde çıktığı 4. maçta da sahadan 3 puan ile ayrılan Başkent ekibi, puanını da 25’e çıkararak averajla Bursaspor’un üstünde yer aldı. Yeşil-beyazlılar ise 25 puanda kaldı.
TOM DE SUTTER VARLIK GÖSTEREMEDİ
İki formda golcüsü Tomas Necid ve Sercan Yıldırım’ın kırmızı kart cezalısı olması sebebiyle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, ileri uçta Tom De Sutter’i görevlendirdi. Bu sezon ki 11’inci Süper Lig maçına çıkan 30 yaşındaki golcü isim, karşılaşmada varlık göstermedi. Çıktığı 11 maçta gol ve asisti bulunmayan Sutter, karşılaşmanın 75. dakikasında yerini Miroslav Stoch’a bırakırken yeşil-beyazlı tribünlerden tepki aldı.
KUBİLAY KANATSIZKUŞ SÜPER LİG’DE İLK MAÇINA ÇIKTI
Bursaspor’da sakat ve cezalı oyuncuların fazla olması sebebiyle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, 18 yaşındaki golcü oyuncu Kubilay Kanatsızkuş’a ilk 11’de şans verdi. Antrenmanlardaki performansı ile teknik heyetten olumlu not alan Kanatsızkuş, Süper Lig’de çıktığı ilk maçında etkili bir performans ortaya koyamadı. Genç oyuncu, mücadelenin 83. dakikasında yerini Balazs Dzsudzsak’a bıraktı.
TİMSAH SERİYİ BOZDU
Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen ve son 4 haftada mağlubiyet yaşamayan Bursaspor, bu seriyi de bozdu. 55 gün sonra ligde sahadan puansız ayrılan Timsah, rakip fileleri de havalandıramadı.
HARUN TEKİN ÇARE OLMADI
Ligin geride kalan haftalarında kalesinde en çok gol gören takımlar arasında yer alan yeşil-beyazlılarda, geride kalan 20 haftalık süreçte kaleci Mert Günok, Kayserispor mücadelesi dışında tüm karşılaşmalarda kaleyi koruyan isim olmuştu. Ancak Günok’un 19 maçta 32 gol yemesinin ardından Teknik Direktör Hamzaoğlu, Gençlerbirliği müsabakasında Harun Tekin’e şans verdi. Bu sezon Süper Lig’deki ikinci maçına çıkan Harun, iki karşılaşmada da mağlubiyet yaşadı. 26 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda kalesinde 4 gol gördü.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın