Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, “Uyuşturucuya hayır” kampanyasına camia olarak gönülden katkı koyacaklarını söyledi.
Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Mustafa Altıntaş, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’ı makamında ziyaret eden Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, uyuşturucuya karşı gençliği spora teşvik edeceklerini belirtti. Çeşitli branşlarda 700 lisanslı sporcu ile çalışmalarının devam ettiğini anlatan Gandar, Gemlik Belediyesi, protokol üyeleri ve kamuoyunun desteğini arkalarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Gandar, bünyelerinde bulunan bütün spor branşlarında başarıyı hedeflediklerini, talep doğrultusunda yeni spor branşlarında da hizmet vermeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın