Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, V. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri’nde dereceye giren poster sahiplerine ödüllerini verdi.
Rektör Prof. Dr. Ulcay, 15 adet "sektöre ait poster", 48 adet "akademi-sektör işbirliği posteri", 22 adet "disiplinlerarası akademik poster" ve 38 adet "akademik poster" olmak üzere toplam 123 posterin sunulduğunu, bunların iki gün boyunca jüri tarafından tek tek incelenerek değerlendirildiğini söyledi.
Jüride görev yapanlara teşekkür eden Ulcay, birincilik ödülünün, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde çalışan bir öğretim üyesinin ULUTEK’te faaliyet gösteren Harpsan firmasında yürüttüğü bir çalışmasına, ikincilik ödülünün Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü ile Akdeniz Üniversitesi Teknokent’te faaliyet gösteren NanoTech ArGe arasında yürütülen üniversitelerarası bir çalışmaya, üçüncülük ödülünün ise yine Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü ile TOFAŞ AŞ. arasında yürütülen bir çalışmaya verildiğini açıkladı.
Ulcay, bu sonuçların, Uludağ Üniversitesi’nin 3. nesil üniversite olma hedefine yürüdüğünün delili olduğunu ifade etti.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın